Dataverwijdering met BLANCCO dataverwijderingssoftware

Gecertificeerde dataverwijdering

Blancco is voor miljoenen gebruikers wereldwijd de beste dataverwijderingsoplossing. Als marktleider in dataverwijdering en end-of-lifecycle oplossingen, biedt Blancco de meeste gecertificeerde dataverwijderingsoplossingen in de branche.

era-diagram

Veilige verwijdering

Blancco zorgt voor permanente verwijdering van data van IT-middelen zoals PC's, servers, datacenter-apparatuur en Smartphones. Wanneer de data door Blancco zijn verwijderd, kunnen deze met geen enkele bestaande technologie nog worden teruggehaald.

Demo zien van een verwijderingsclient

Gedetailleerde rapportage

Een gedetailleerd rapport is het bewijs voor succesvolle verwijdering. De controleerbare en beveiligde rapportages van Blancco zijn van essentieel belang als het gaat om het voldoen aan richtlijnen en wettelijke voorwaarden voor auditing.

Voorbeeld zien van een rapport

Proces geschikt voor auditing

Een uitgebreide audittrail is onmisbaar om te kunnen voldoen aan de regelgeving voor IT-beveiliging zoals ISO27001, ISO15408, PCI en FISMA.

Filmpje zien over auditing

Voordelen van het gebruik van Blancco

icon-certified

De meeste gecertificeerde verwijderingsoplossingen

Blancco biedt u de meeste gecertificeerde producten op de markt, met goedkeuringen van derden, certificeringen en aanbevelingen van meer dan 10 nationale en internationale autoriteiten, waaronder NATO en TÜV.

Lees meer

icon-secure

Verwijderingstools op maat

Blancco biedt u een compleet portfolio van oplossingen voor al uw verwijderingsbehoeften. Ons gevarieerde aanbod van producten verwijdert alles, van miniscule flash-mediakaarten tot datacenter-apparatuur van hoge kwaliteit.

icon-fastest

Procesverbetering

Met het volledig geautomatiseerde verwijderingsproces van Blancco bespaart u geld, tijd en middelen. We zijn gespecialiseerd in het verbeteren van dataverwijderingsprocessen en het beheer van end-of-lifecycle oplossingen.

Lees meer

icon-regulatory

Gestroomlijnde integratie

Om rapportage- en auditingprocessen te verbeteren zijn de producten van Blancco zodanig ontwikkeld dat ze naadloos aansluiten bij de processen en tools die te maken hebben met de levenscyclus van uw IT-middelen, zoals bijvoorbeeld systemen voor bedrijfsmiddelenbeheer.